maanantai 8. joulukuuta 2014

Design-museon työpaja 2

Me olimme torstaina Design-museossa. me teimme todella paljon elämiän hääliä. Alejandro oli tosi mukava. He opeti meille todella paljon asioita mitä näytää meille miten teimme musiikia. Alejandro näytää meille myös että mitä voi tehdä ääniä kanssa voi vaihetta ja tehdä ne ääniä eriläiniksi. Se oli oigesti todella tylsää ja lopuksi oli minun pää kipeä. En tiedä oliko mukava minun luokkatovereitällä. En viiti mennä sinne uudestan mutta pidäs menna viella tiistaina. Kun pidäs viellä tehdä siellä nii paljon ääniä minä menen pois. Minä en tykkä kovasta äänistä tai huudamista. Oli vähän mukava mutta se oli tosi tylsää. minä pelasin paljon siellä Mikkon kameran kanssa tein paljon kuvia. siellä museossa oli viellä ylikerros. Ylikerosella oli vähän lapsen patsiä. ja se on viimenen lause.

Andres

Tiistaina kävimme Design-museon uudelleen. Alejandro myöhässä. Saimme tarrat.Sitten kävimme katsomassa museon.Museo on hyvin mielenkiintoinen. Sitten tuli Alejandro.
Me istuimme pöydän ääreen ja hän otti mikrofonin. Sitten seisoimme ympyrä. Me lausuttu eläinten ääniä, vokaaleja ja puhui kuiskaten.
Alejandro nauhoitettiin. Kun kuuntelimme näitä ääniä. Teimme erilaisia ​​vaikutuksia. Tulimme ja tekivät virittää. Myöhemmin sanoimme hyvästit. Pidin siitä =)

Anna

Torstaina menimme me Design-museoon. Menimme esin junalla Rautatientoriin. Sitten kävelimme rautatientorilta Design-museoon. Kun saavuimme ei ollut opetaja viellä siellä. Sitten menime museoon. Jos opetaja saavui teimme me kaikenlaisia ​​ääniä. Opetaja ei osanut niin hyvin suomea. Hän phuuu englantia. Kun äänet tehdyt teki opetaja niistä musiikka. Pystyimme säätelemään omaa musiikkia, joka teimme. Meille antoi erillaisia kuvia. Meidän piti kirjoittaa niistä lauseet. Meillä piti valitaa kuva siitä, mitä menee meidän musiikkia yhdessä. Se oli vähän vaikea. Yhdeensä oli tosi hauskaa päivä.

Mairo

Torstaina me menimme desgin museoon. Aamulla mä menin verkkokauppaan ja ostin objektiivin. Sitten mä menin rautatietoriin. Me tapasimme rautatietorilla klo 11.30. Me olimme design museossa klo 11.45. Alejandro tuli klo 12.30.. Minulla oli todella tylsä ja sitten mä valokuvasin kaveria. Me odotimme häntä, me menimme yläkerrosksen katsomaan näytelyä. Se näytelyä oli todella tylsä. Kun Alejandro tuli, sitten me tallennesimme meidän ääniä. Sitten me teimme meidän äänistä musiikkia. Se musiiki oli hyvä ja me tallenesimme noit. Me pääsimme kotiin klo 15.30. Meidän pitäisi mennä takaisin tiistaina 9.12.14.

Mikko

Eka juttu me menimmme junalla rautatientorille.koska me menimme torstaina design-museossa. siellä oli aikaa hauskaa.ja me tutustuimme muuiten ihmisten kanssa.ja siellä oli vaha tylsää  mut kyllä se on pakko mennä jos haluut opi että miten käytät musiikkia.ja siellä on mahtava ihminen joka voi auta meitä ja se voi olla meijän kanssa.ja me opetimme tosi paljon asoita että emme ikinä kuullu.siellä on vaan meidän luokalaiset ja siel on yks poika se on työhärjoutuksessa.mutta eka kertaa minulla oli tylsää mutta silloin ku tutustuin noiten ihmisten kanssa sit mul tuli mieli että jään siellä en mee minenekään muoalle. ja me ajomme mennä torstaina uudestaan.ja minä toivosin että opi enemmän ja nemmän.mutta me mennän meijdän opetajan kanssa sinne design-museo. se oli hauskaa päivä.mutta siellä oli aikaa todella iso huone.silloin ku on siellä aikaa menee tosi nopeasti harmi.

Shakan

4. joulukuuta me olimme design-museoon. Aamulla klo 11:30 me tapasimme rautatientorilla. Kun me saavumme meitä antoi tarrat ja me menimme kävellä museossa. Kun Alejandro tuli me menimme luokkaan. Me seisoimme ympyrä ja alkoi tehdä outoja ääniä. Me nauroimme, lausuimme eläinten ääniä ja laulamme. Sitten hän meitä osoittivat eri sävelet. Ja me tulimme ja tekivät virittää. Sitten sanoimme hyvästit ja vasemmalle. Oli mielenkiintoista ja hauskaa.:)

Kristina


Me menimme design museoon. Ma menin A junalla ja sitten menin rautatie asemassa. Sitten me kaikki menimme museoon. Sitten oli kylmä päivä. Kun me olimme kohdalla ja otasimme 30 min siksi Alejandro oli myöhässä. Kun hän oli siellä me menimme luokan. Me menimme vielä museossa mitä oli 2 kerralla. Siellä oli paljon mitä. Sitten menimme takana ja siellä Alejandro näytas meillä kuvasi. Me kirjutasimme mitä me näemme kun me katsomme kuvaan. Siellä oli tosi hauskaa.

Mark

4. joulukuuta.
Menimme museoon luokan suunnittelua. Siellä meille kerrottiin, että Alejandro myöhässä. He antoivat meille, mitä se tarra, tällä hetkellä nakleeli vaatteet. Kun meillä oli muutos 15 minuuttia, kävelimme ympäri museo. Kun muutos oli ohi, me kutsuttiin. Menimme luokkaan ja seisoi ympyrän. Alejandro laittaa mikrofonin keskiosan ja teemme outoja ääniä. Se on kaikki kirjataan ja myöhemmin me kaikki kuuntelimme. Hän muutti ääniä, se oli hauskaa. Sitten aloimme luoda milodii puolestaan Alejandro ampui meitä video. Jälkeen kun sanoimme hyvästit ja kaikki meni kotiin. Museossa En todellakaan halunnut, se oli hauskaa ja mielenkiintoista.
 
Anastasija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti